Személyes Adatok Feldolgozása – Hírlevél

SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁHOZ VALÓ HOZZÁJÁRULÁS 

Az Európai Parlament és Tanács (EU) új, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről, valamint az adatok szabad áramlásáról 2016. április 27. kelt 2016/679 számú rendeletével, valamint a 2011.évi CXII. törvényben, személyes adatok védelméről szóló törvénnyel kapcsolatban kérjük szíves engedélyét személyes adatai feldolgozásához

Kinek adja meg az engedélyt a személyes adatai feldolgozásához

Az engedélyt személyes adatai feldolgozásához a következő cégnek adja meg: Hon Tours Kft.,adószáma , székhely Duna u. 3, Budapest, 1056, a következő, nyilvánosság számára hozzáférhető nyilvántartásban bejegyzett , (a továbbiakban „Adatkezelő“). A személyes adatok feldolgozását az Adatkezelő végzi.

Milyen adatok kerülnek feldolgozásra

Az ön beleegyezésével a következő adatok kerülnek feldolgozásra: az ön neve, vezetékneve, elérhetősége (telefonszám, e-mail), az általunk kínált termékek és szolgáltatások kínálatát igénylő kérelméből származó adatok, továbbá telefonbeszélgetések és más (elektronikus formában folytatott is) ön és cégünk közötti kölcsönös viszonyból származó információk, földrajzi fekvést meghatározó adatok, az ön által használt internetes böngészőből származó adatok (a felhasználót, vagy az eszközt azonosító adatok, pl. IP cím, sütik, vagy a fogyasztói preferenciával kapcsolatos információk). Továbbá nyilvános forrásokból szerzett információk (beleértve a közösségi oldalakon és a világhálón ön által közzétett információkat), a felmérésekből, fogyasztói kutatásokból, valamint az együttműködésben résztvevő harmadik féltől származó információk.

Mi Célból dolgozzuk fel az adatokat

Az adatokat kizárólag az ön által engedélyezett célból dolgozzuk fel, tehát az egyszeri kapcsolatfelvétel idegenforgalommal kapcsolatos információk és/vagy marketing ajánlatok továbbításának céljából. Az ön személyes adatait feldolgozzuk, elemezzük, osztályozzuk, gyűjtjük, megfigyeljük, kiértékeljük és az alább feltüntetett időtartamig megőrizzük. Az adatok segítségével célunk ajánlatunkat az ön igényeihez megfelelően igazítani, s mindezt teljes körűen az ön jogainak és érdeklődési körének figyelembevétele mellett, s kizárólag a fentebb említett célok elérésének érdekében.

Az adatmegőrzés időtartama

Az ön adatait csupán a szükséges időtartamig őrizzük meg, mégpedig az adott cél teljesítése céljából ez engedély visszavonásáig. Ezzel kapcsolatban felhívjuk figyelmét és hangsúlyozzuk, hogy az engedély önkéntes és bármikor visszavonható.

Az adatai feldolgozásával kapcsolatos következő részleteket, beleértve az ön jogairól, az Adatvédelmi tájékoztatóban, ide kattintva olvashatja el.